11:00

Gamlestaden FF (D6H)

Referat

Tillbaka i vinnarspåret efter seger mot Vrångö

Ruddalen 2 var spelplatsen denna söndag och det var en underbar konstgräsmatta som mötte oss. 4 ibland 5 pers stod förväntansfulla och tittade på matchen i den kraftiga vinden.

Vi ställde upp med följande elva: Danne - Omar, Danny, Glenn - Rinman, Tim, Tuan, Hadd - Axel - Robin, Agge
Ersättare: Tommy, Hoang, Ferry, Victor, Komal

FÖRSTA HALVLEK
Vi startar i ett grymt tempo och det är jobbigt för Vrångö. Trots en ny formation så hamnar vi rätt i positionsspelet. Mittfältet vinner boll, Hadd och Rinman gör ett grymt jobb på kanterna, forwards jobbar hårt och dom få bollarna(mestadels höjdbollar) som försvaret får jobba med, löser dom enkelt. Offensivt så gör vi det godkänt, lite slarviga sista tredjedelen, men chanser skapas och även hörnor. På en av dom så vill Omar stanna och skickar upp Rinman. Axel slår en lång hörna och ståtlige Tim lur och nickpassar till Rinman som nickskarvar den i bortre, 0-1! Nästa hörna stannade inte Omar. Robin har en del lägen att passa, men väljer oftast att skjuta och skjuter bla i stolpen. Agge rinner igenom på kanten och avslutar. Målvakten räddar inte bättre än att Robin enkelt kan göra 0-2!
Glenn tappar linsen och byter mot Tommy. I paus löper Komal till parkeringen och tillbaks för att hämta Glenns lins och om någon kommer ihåg detta i oktober, så kan Komal bli en av 3 nominerade till Årets Lagkamrat.

ANDRA HALVLEK
Glenn spelklar igen. Inga andra byten, förutom att årskortsinnehavaren Tobbe byter bortaläktaren mot bänken, för att dom närmaste 45 minutrarna stötta, men också pika GaFF-spelare.
Vi startar andra halvlek svagt. Efter några minuter så går Agge ut mot Hoang och Robin ut mot Ferry. Strax efter detta så går Axel ut och in kommer Victor. Spelmässigt så är det nu en parodi på fotboll som utspelar sig i Frölunda denna söndag. Bollen går fram och tillbaka mellan lagen som nu verkar hata bollinnehav.
Omar blir förbannad på domaren då han vill ha inkast och skäller. Men domaren tror att det är Vrångös bänk som skäller och skäller i sin tur ut dom. Inte långt efter detta så tappar Omar lusten och går ut. Tommy ersätter. Komal kommer in sista 17 mot Danny. Slut 0-2.

MINDRE BRA GREJER
- För bråttom i andra halvlek. Borde kunnat rulla runt mer och kontrollera matchen.
- Den avgörande passningen. Kommer för ofta och med för dålig kvalité.
- Tyvärr så åker vi på några småskador till. Återstår att se om det behövs vila för dessa.

BRA GREJER
- Stabiliteten. Vi är svåra att göra mål på och håller nollan.
- Positionsspelet så länge vi orkar.
- Dom nya bortaställen fick äntligen invigas.
- Rinman och Robin gör mål i sina nya nummer.

Daniel Österberg 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng